Followers first
BeL ONS : 0172 234 406
Houtman en de Vogel - makelaars met pit

In een landelijk gebied aan een rustige weg ligt deze te moderniseren hoekwoning met 3 werkplaatsen/garages op een perceel van 745 m2 grond en water! Middelburgseweg, een verbinding tussen Reeuwijk-dorp en Boskoop met een landelijke ligging aan water en weilanden midden in het Groene Hart. De woning ligt op fietsafstand van scholen, winkels en sportaccommodaties en nabij de uitvalswegen richting Utrecht, Rotterdam en Den Haag.

Wilt u de sfeer proeven van landelijk wonen en vindt u het een uitdaging uw eigen wensen toe te passen in deze woning, maak dan gewoon geheel vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging. Wij denken met u mee!

Begane grond:
Via de Vreesterdijk, een doodlopende weg, bereikt u de entree via de aan de achterzijde gelegen bijkeuken. In deze bijkeuken is een aansluiting voor wasmachine, koelkast, oven en Vaillant geiser. In de naastgelegen toiletruimte bevindt zich de douche. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de keuken met gashaard en keukenopstelling. Vanuit de keuken is de trapopgang naar de eerste verdieping en, via een schuifdeur, toegang tot de woonkamer. De zonnig woonkamer, die wordt verwarmd door een gashaard, heeft een vaste trapkast, een bergkast en een 3-groepen meterkast.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping biedt een overloop en een slaapkamer over de gehele lengte van de woning, met aan weerszijde een dakkapel. Via een losse trap is de bergvliering bereikbaar.

Bijzonderheden:
De royale voor-, zij- en achtertuinen liggen aan het water, terwijl aan de achterzijde 3 grote schuren en parkeerplaatsen voor enkele auto’s u optimale ruimten bieden voor diverse doeleinden. Afm.: Woonkamer ca. 5.40 x 4.50 m. Keuken ca. 2.40 x 4.50 m. Bijkeuken ca. 2.10 x 3.20 m. Slaapkamer: ca. 5.40 x 2.21 m. Eerste berging, voorzien van tegelvloer, ca. 3.80x9.00 m. Tweede berging/garage voorzien van betonvloer en openslaande deuren, ca. 3.90x9.00 m. Werkplaats annex berging voorzien van tegelvloer en openslaande deuren, ca. 4.95x9.00 m. Hoogte ca. 2.95 m. en allen voorzien van electriciteit. Naast de schuren ligt een parkeerplaats voor tenminste 4 auto’s.


[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer