Followers first
BeL ONS : 0172 234 406
Houtman en de Vogel - makelaars met pit

BIEDEN VANAF € 400.000,= k.k. Gunstig gesitueerde ROYALE, ONDER ARCHITECTUUR gebouwde VRIJSTAANDE WONING met GARAGE. De woning is in opdracht van de huidige eigenaars gebouwd en in 1980 opgeleverd. Door de bijzondere vormgeving met een uitspringend trappenhuis is sprake van een karakteristieke woning die zich moeilijk laat vergelijken met de andere woningen in de omgeving. Veel aandacht is geschonken aan privacy en lichtinval, waardoor de woning, afhankelijk van de plaats, steeds weer anders wordt ervaren. Aan drie zijden van de woning bevindt zich een prachtige door een tuinarchitect aangelegde tuin met vijverpartij, twee terrassen en een vlonder aan de waterkant. Een van de terrassen is gedeeltelijk overdekt. De woning is gunstig gesitueerd in de kindvriendelijke woonwijk Snijdelwijk - West met op loopafstand het NS-station, winkels en scholen. De woning, die ideaal is voor een gezin met opgroeiende kinderen, en de omgeving zijn een bezichtiging meer dan waard!


Algemeen
De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing en kenmerkt zich door een consequente toepassing van hoogwaardige materialen. De woning bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud. Alle dakgoten zijn in 2009 vernieuwd. Het buitenschilderwerk heeft in 2013 plaatsgevonden.

Garage
Op de oprit naar de garage is plaats voor 2 auto’s. De verwarmde garage heeft een kanteldeur met loopdeur en een achterdeur. In de garage is een koudwaterkraan aanwezig.

Entree
Ruime hal met garderobenis, toilet, meterkast en opbergkast met pomp en temperatuurregeling vloerverwarming.

Woongedeelte
De woonkamer heeft een verlaagd zitgedeelte, afgescheiden door een open haardpartij. Vanuit de zitkamer biedt een schuifpui toegang tot het half overdekte terras. Vanuit de woonkamer is er via een schuifpui toegang tot een tweede terras aan een vijverpartij. Bij dit terras is een buitenkraan aanwezig. Het buitenterras bij het verlaagde zitgedeelte kan op eenvoudige wijze bij de woning worden betrokken omdat de daarvoor benodigde fundering reeds is aangebracht.

De keuken van is voorzien van een dubbele wasbak, keukenboiler, afzuigkap, vaatwasser, gaskookplaat, magnetronoven, koel- en vrieskast.

Eerste verdieping
Via het trappenhuis komt u in de hal op de eerste verdieping die toegang geeft tot de badkamer en de gang naar de slaapkamers. In de hal bevindt zich een opbergkast.

De badkamer bestaat uit 2 delen. Het eerste deel met vloerbedekking bevat een dubbele wastafel en een vaste werktafel. In het tweede betegelde gedeelte bevinden zich een bad, een toilet, een afzonderlijke doucheruimte en een kast met daarin ruimte voor een wasmachine en een wasdroger.

Links van de gang bevindt zich de zeer ruime L-vormige ouderslaapkamer. Via een deur heeft deze kamer toegang tot een V-vormig balkon.

Rechts van de gang bevinden zich 2 vrijwel even grote slaapkamers met daartussen een kastenwand. De ramen aan de zuid- en westzijde zijn voorzien van screens.

Tweede verdieping
Via het trappenhuis komt u in de hal op de tweede verdieping. Omdat er op die verdieping een afvoer aanwezig is, kunnen wasautomaat en wasdroger met een kleine ingreep ook in deze hal worden geplaatst.

Vanuit de hal komt u in een zeer royale zolderkamer met dakkapel en veel afgesloten kastruimte. In deze kamer is een wastafel aanwezig met een mengkraan. Ook bevindt zich in deze kamer de CV-ketel.

Bij de foto's bevinden zich enige impressies die goed laten zien welke mogelijkheden dit pand qua inrichting te bieden heeft.

Beide verdiepingsvloeren zijn van beton. De gehele begane grond is voorzien van plavuizen met vloerverwarming, naast de hoofdverwarming via radiatoren. De woning is voorzien van een alarminstallatie en uitstekend hang- en sluitwerk. De verwarming geschiedt door een gasgestookte CV-installatie. Deze installatie voorziet tevens in de warmwatervoorziening op de 1e en 2e verdieping. De HR CV-ketel is van 2001.

Inruil van de huidige woning is bespreekbaar.


[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer