Followers first
BeL ONS : 0172 234 406
Houtman en de Vogel - makelaars met pit

Gratis waardebepaling

WIJ DE OPDRACHT, U DE (GRATIS) TABLET!

Bent u van plan om uw woning te verkopen, bel ons dan voor een GRATIS WAARDEBEPALING. Vaak hebben wij in ons zoekbestand al de koper voor uw woning!

Indien u ons opdracht geeft om te mogen bemiddelen bij de verkoop van uw woning, voeren wij uiteraard alle reguliere werkzaamheden uit die u van een makelaar kunt verwachten en daarnaast bieden wij u de volgende extra's:

-AANTREKKELIJKE COURTAGE, OP BASIS NO CURE, NO PAY.
Indien u de bemiddelingsopdracht tussentijds zou willen beeindigen, ben u ons geen kosten  verschuldigd.

-PROFESSIONELE VASTGOEDFOTOGRAAF.
Onze vastgoedfotograaf zorgt voor een professionele fotoreportage van uw woning en voorafgaand heeft u van de verkoopstyliste al de nodige tips ontvangen om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren.

-PERFECTE PLAATSING VAN UW WONING OP DIVERSE WONING GERELATEERDE INTERNETSITES.
Wij plaatsen uw woning op diverse woning gerelateerde internetsites, niet alleen funda.nl, maar ook huislijn.nl, jaap.nl en uiteraard onze eigen veel bekeken site houtmandevogel.nl. Ook op veel andere sites zult u uw woning aantreffen!


-PROFESSIONELE BROCHURE VAN UW WONING
De brochure van uw woning kan de potentiele koper niet alleen on-line aanvragen, maar indien gewenst sturen wij deze ook per post naar de klant.

-UITGEBREIDE BEZICHTIGING
Als een geinteresseerde uw woning wil bezichtigen, zorgen wij niet alleen voor een professionele begeleiding, maar nemen ook uitgebreid de tijd hiervoor!

-TERUGKOPPELING
Bij ons hoeft u na een bezichtiging niet lang te wachten voordat u te horen krijgt hoe het geweest is.
Na een bezichtiging laten wij u direct weten hoe het is verlopen! Uiteraard wordt ook alle andere relevante informatie aan u gemeld.


-OPEN HUIS
Speciaal voor onze relatie's organiseren wij elke 1e zaterdag van de maand een open huizenroute. Potentiele kopers kunnen dan zonder afspraak uw woning bekijken.
Deelname aan het open huis is gratis!

-SCHOONMAAK BIJ OPLEVERING
Als uw woning is verkocht dient deze leeg en ontruimd te worden opgeleverd. Meer hoeft u bij ons ook niet te doen. Als extra service en op onze kosten zal een professioneel schoonmaakbedrijf  uw woning smetteloos opleveren!

-WIJ DE OPDRACHT? U DE KEUS!
Wij willen graag bemiddelen bij het verkopen van uw woning. Als dank voor de opdracht ontvangt u een cadeaubon waarmee u heerlijk op onze kosten kunt dineren.

Wilt u liever eerst een orienterend gesprek bij ons op kantoor om een en ander vrijblijvend te bespreken? U bent van harte welkom!

Bel tijdens kantooruren 0172-234406 of na kantooruren 06-10591633 en maak een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw woning.

Let op: een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Wilt u een officiele taxatie, dan kunt u dit ook via onze website aanvragen.

Ga naar ons contactformulier om direct een afspraak te maken.

[ X ] U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer